Magával ragadó lépcsősorok
2018. május 30. írta: AnZsan

Magával ragadó lépcsősorok

Az emeletes házak nagyon fontos eleme a lépcső, harmóniában kell állnia a lakás belsőépítészeti és lakberendezési kialakításával. Jól megfontolt döntést igényel, milyen lépcsősort választunk az emeletek összekötésére. Pár dolgot át kell gondolni a tervezésnél, ilyen például hogy nyitott vagy zárt lépcsőt szeretnénk, miből készüljön, legyen e korlátja és persze a praktikáról se feledkezzünk el.

Rendkívül sok helyet spórolhatunk ha tároló rekeszeket építünk a feljáróba, ez egy kis lakásban nagyon előnyös kivitel lehet.

lepcso_8.jpg

A csigalépcső igazi látványeleme lehet a háznak, előnye hogy kis helyen elfér, ami a hátránya is lehet, hiszen nagyobb bútorokat nem tudunk fel le vinni rajta.  Utólag is beépíthető.

Luxus XVII. kerületi családi ház  faragott csigalépcsővel, nagyon elegáns. Ebben a házban minden kényelmi felszereltség megtalálható, a wellness részlegtől kezdve a mozi teremig.

További képekért kattints a képre!

986fa93a8fd40569ca26d843f25666.jpg

lepcso1.jpg

Ebben a mátyásföldi nagypolgári családi házban, remek csigalépcsővel kötötték össze az emeleteket. 

További képekért kattints a képre!

elado-csaladi-haz-budapest-xvi-kerulet-59400200-k0.jpg

Szeretem, amikor a saját ízlésemre szabhatom a lakásom minden egyes pontját. Önpapdós tapétával feldobhatom, vagy megújíthatom a kiválasztott lépcsőfokot és a végeredmény biztos, hogy minden tekintetet odavonz.

lepcso2.jpg

Különleges megoldás lehet a faragott lépcső feljáró fából, belsőépítészeti remekmű.

lepcso7.jpg

Budapest III. kerületében kínálják ezt az egyedi Makovecz stílusban épített lenyűgöző házat. Az emeleteket összekötő lépcsősor sem mindennapi.

További képekért kattints a képre!

elado-csaladi-haz-budapest-iii-kerulet-obuda-53766693-k0.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://azenhazam.blog.hu/api/trackback/id/tr2814005370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása