Garzon kommandó
2018. május 16. írta: AnZsan

Garzon kommandó

A kis lakások átka a kevés hely, ezért alaposan meg kell fontolnunk milyen berendezési tárgyak kerülnek ebbe az egyszobás térbe. Funkcióját tekintve egy szoba tölti be a nappali, konyha, háló szerepet. Ha nagy a belmagasság, készíthetünk egy eszétikus galériát, ahová helyzhetjük a hálót, vagy a dolgozó sarkot, alatta nappalival.

Ami a kis lakások mellett áll, hogy nagyon könnyű rendben tartani, takarítani, alacsony a rezsi és percek alatt eladhatjuk, kiadhatjuk.

Legnagyobb kérdés az ágy, ami egyben a legtöbb helyet is foglalja. Manapság léteznek, különleges, praktikus megoldások az helyének legjobb kihasználhatóségéra, mert tapasztalatból tudom, hogy a kanapé ággyá avanzsálása nem komfortos megoldás. Az ágy magasba emelésével nem veszítünk területet és esztétikus látványt nyújt.

agy1.jpg

agy2.jpg

Helytakarékos megoldás, ha az ágy alatti, feletti tért is kihasználjuk. Lehet az ágy alatt is tároló, ha magasabb emelvényre helyezzük az ágyat, illetve, az emelvény alatt is tárolhatjuk, így a felette lévő pódium részt alakíthatjuk akár nappalinak, dolgozó saroknak.

agy3.jpg

agy4.jpg

Az ajtó körüli falfelületet sokszor elfelejtik, pedig nagyszerűen ki lehet használni tárolásra.

ajto4.jpg

Tökéletes garzonlakásokért körbenéztem az ingatlanpiacon. Ámoltam, fantasztikus megoldások, színek és nem utólsósorban helykihasználás.

 Buda XI. kerületének, frekventált részén található, mégis csendes környezetben ez a 37nm-es kislakás.

garzon.jpg

Weiner Leó utcában stílusos, galériás lakás eladó, teljes berendezéssel. Teljeskörűen felújított, a fűtéskorszerűsítésnek köszönhetően alacsony a rezsije.

garzon2.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://azenhazam.blog.hu/api/trackback/id/tr5013896768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása